Van Bommel erkenning

Het is van belang dat uw schoenen op de juiste wijze door een erkend kwaliteitsschoenmaker worden gerepareerd. De kwaliteit van Van Bommel schoenen ontstaat immers door de combinatie van gebruikte materialen en de unieke maakwijze.

Let hier op bij de keuze van uw schoenmaker. Het zou toch jammer zijn als uw schoenen na reparatie niet meer beschikken over de unieke Van Bommel kwaliteit. 

Persberic ht

Op 11 november 1997 werden bij Schoenfabriek Van Bommel in Moergestel (Nederland) voor het eerst certificaten "Van Bommel Erkend Kwaliteits Schoenmaker" uitgereikt. Schoenfabriek Van Bommel heeft deze erkennings-regeling in het leven geroepen om kwalitatief goede schoenreparatie te bevorderen. De consument kan nu gericht naar een door Van Bommel erkende schoenmaker, zodat men verzekerd is van een vakkundige reparatie.

Na keuring door een Van Bommel vakman bleek Schoenmakerij Grijp ruim te voldoen aan de strenge vakmanschapseisen die Van Bommel heeft gesteld.

 

Deze eisen en normen betreffen niet alleen het vakmanschap, maar ook de gebruikte materialen en de technische uitrusting.

Schoenmakerij Grijp heeft volgens de normen van Van Bommel de kennis en machines in huis om die reparatie vakkundig uit te voeren. Juist als een schoen al een tijdje gedragen is, is reparatie zonder het zich gevormde voetbed te vervormen, een echt vak dat niet elke schoenmaker of hakkenbar beheerst.

 


 

 

Van Bommel schoenen zijn kwaliteitsreparatie meer dan waard. Op die manier loopt men langer en beter (gezonder) op zijn of haar schoenen.

 

 

Dit artikel is verschenen op Woensdag 21 Januari 1998 in "HET RECLAMEBLAD",De krant van lier.

Publi Recla Tel : 03/480.07.34
Tramweglei 35 Fax : 03/480.34.91
2500 Lier E-mail : info@puremedia.be