GP Batterijen

  • GP Batteries International Ltd. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van batterijen en batterijgerelateerde producten. Sinds haar oprichting in 1964 onder de Gold Peak Group in Hong Kong groeide GP Batteries uit tot een van 's werelds belangrijkste leveranciers van primaire en herlaadbare batterijen.

 

  • Vandaag de dag is GP Batteries International Ltd. de grootste fabrikant van consumentenbatterijen in China. Zij levert een uitgebreid assortiment batterijproducten aan OEM's, toonaangevende batterijfabrikanten en onder haar eigen merknaam, GP Batteries, aan de consumentenmarkt. GP Batteries staat sinds 1991 genoteerd op de Singapore Exchange Securities Trading Ltd. De belangrijkste productiefaciliteiten van GP Batteries bevinden zich in Hong Kong, China, Singapore, Taiwan en Maleisië. Zij krijgen de ondersteuning van marketing- en verkoopkantoren wereldwijd.

 

  • Brands Groep B.V., gevestigd te Deurne (Nederland), is een onderneming die het management, de administratie, logistiek en IT verzorgt voor de dochterondernemingen en deelnemingen. Deze houden zich allen bezig met de distributie van GP Batteries in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.